Theorielessen

Zit je als paardeneigenaar met vragen of is het weer gewoon te slecht om met je paard bezig te zijn, dan kan je altijd opteren voor een theorieles. Theorie over rechtrichten, paardengedrag, horsemanship en meer kan op vraag steeds aangeboden worden, samen kunnen we jou verder op weg helpen in de kennis die je zoekt. Heb je zin in beweging dan kan je ook altijd gaan voor een sportles om je fysieke zelf ook te verbeteren!

Ook voor andere diereneigenaren zijn er theorielessen voorzien. Waar wil je meer over weten? Laat het ons vooral weten! Zo is er mogelijkheid tot het gericht aanbieden van theorielessen in kleine groep waarin we kunnen leren over dieren en hun gedrag, maar ook over de middelen waarbinnen we in de natuurgeneeskunde werken zoals bachbloesems, essentiële olie, celzouten, voeding en meer…

Dus contacteer ons en dan kijken we samen hoe we jou kunnen helpen! Samen bekijken we de mogelijkheden van een theorieles of zelfs een lesdag, eventueel in samenwerking met een andere professional.