Nieuw(jaar)sbrief December 2018

 

Nieuwsbrief zijbalk 1Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Fijne feesten gewenst en een geweldig 2019!

Van iedereen bij   Equisilva VZW

 

www.equisilva.be   Fb: @equisilva.be

 

Liefste lezer,

2018 is bijna voorbij, tijd om eens terug te kijken naar het voorbije jaar en al vooruit te blikken op de toekomst. En lees zeker tot het einde, voor een leuke tip om het nieuwe jaar goed te starten!

Veel leesplezier!

Het Equisilva-team

 

Terugblik op 2018

2018 was een jaar van verandering en van een nieuwe start. Het plan dat al een tijdje lag te rijpen is dit jaar gekiemd en tot groei gekomen: Equisilva VZW is opgericht. Een hele zoektocht naar hoe je dat eigenlijk allemaal doet, zo een VZW oprichten, met vallen en opstaan en met een attitude van nieuwsgierigheid hebben we ons ontwikkeld en zijn we gegroeid tot waar we nu staan. Jaja, met meteen een analogie naar hoe je een dier, maar ook jezelf kan trainen ;).

                   Kiem, Plantaardige, Voedsel, Zaad, Groeien, Groene

Onze wensen voor de toekomst

Het einde van 2018 is in zicht. We wensen mens en dier dan ook gezellige Kerstdagen en een Geweldig 2019!                             Dat 2019 een jaar moge zijn vol met plezier, geluk, gezondheid en veel prachtige herinneringen.

Nieuwsbrief zijbalk 2Nog belangrijk nieuws

Meet Chica

Het is misschien al veel te laat om nog een introductie te geven, want velen onder jullie kennen haar al, maar dit is Chica:

 

Chica is een oudere Whippetdame die van haar pensioentje komt genieten bij haar goede vriend Baxter. Dus als jullie eens langskomen, dan zal ze je zeker welkom komen heten.

Studeren, studeren, studeren

Dit jaar was ook een jaar van diploma’s, dit jaar is Barbara niet voor 1 maar voor 2 opleidingen geslaagd. Want bijleren is leuk en die kennis mogen delen is nog leuker.

Dus zijn we vanaf dit jaar ook Centered Riding instructeur level I en TAOR instructeur module 5.

            

Onze tip

Bij de start van een nieuw jaar maken mensen graag goede voornemens. Maar wat als je het nu eens anders aanpakt?

In plaats van goede voornemens neer te schrijven, gaan we een verslag schrijven van hoe 2019 er uitzag. Je gaat dus schrijven wat er dit komende jaar allemaal zal gebeuren alsof het al gebeurd is. Leuk om bij te houden en op het eind van volgend jaar nog eens na te lezen om te kijken of je doelen ook werkelijkheid zijn geworden. Geloof me, het werkt echt!